"Kun näet tähdenlennon,

on aika esittää toive."

0400 377 069

AVOINNA TI 9-17, KE 12-20,

TO 12-20, PE 9-17, LA 9-14

Hyvän ilman kampaamo

 

Kuka on Sinun luotto­kampaajasi?

 

Puhtaasti kotimainen Hyvän ilman kampaamo® tarjoaa korkealaatuiset hiustenhoitopalvelut täysin ilman hajusteita.

 

Hajusteeton salonkiympäristö. Kaikki kampaamossa käytettävät hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, värit ja permanenttiaineet ovat täysin hajusteettomia.

 

Parempi hengitysilma. Kampaamon ilman puhtauteen ja raikkauteen kiinnitetään erityistä huomiota; laadukas ilmanpuhdistin suodattaa ilmaa tehokkaasti.

 

Täydelliset kampaamopalvelut koko perheelle. Yli 200 kampaamoa eri puolilla Suomea.

 

Ideologia

 

Hyvän ilman kampaamo® on hajusteeton kampaamo, jossa työskentelyolosuhteiden puhtauteen ja turvallisuusnäkökohtiin kiinnitetään erityistä huomiota. Hyvän ilman kampaamo® -liikkeissä käytetään teknisissä töissä Sim Sensitive -tuotteita, jonka takia voimme taata kampaamoon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempää.

 

Käytämme apuna tietoa, tutkimusta, innovaatioita ja teknologiaa luodaksemme erilaisen ja erinomaisen salonkiympäristön, jossa hajusteeton ideologia sekä työterveysnäkökohdat kulkevat käsi kädessä korkealaatuisen tuotevalikoiman kanssa.

 

Ainesosat

 

Hyvän ilman kampaamo® -konsepti toimii vahvasti terveysnäkökohdat huomioivan kampaamoympäristön asialla. Haluamme muuttaa käsityksiä perinteisestä kampaamosta, jonka ilma on pullollaan tuoksuja, hajusteita ja kemiallisia höyryjä. Tarjoamme hajusteettomien ja turvallisten, ammattitason hiustenhoitotuotteiden lisäksi myös konkreettisia salonkiratkaisuja, joilla varmistetaan paras mahdollinen kampaamokokemus sekä hiusmuotoilijalle että hänen asiakkaalleen.

 

Sim Sensitive hoito- ja muotoilutuotesarjat, kuten DS, System 4 ja CX Corrector, sekä täydellinen valikoima teknisiä tuotteita, kuten SensiDO, ovat täysin hajusteettomia. Käyttämällä näitä tuotteita varmistat samanaikaisesti asiakkaillesi laadukkaan lopputuloksen ohella myös paremman ja puhtaamman työympäristön.

 

Jos haluat saada lisätietoa yliherkkyysreaktioita aiheuttavista ainesosista, tutustu Allergia- ja Astmaliiton nettisivustoon: www.allergia.fi

 

 

 

 

 

Puutorin Hiuspaja

Yhteys

0400 377 069

Nettiajanvaraukseen

Palvelee tiistaista lauantaihin.

Sibeliuksenkatu 5, Turku 20100

essi.luoma@puutorinhiuspaja.fi

Jätä viesti

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

© Puutorin Hiuspaja 2016

© We mainostoimisto